Odyssé 3000


Video af Lars Mikkes
Instruktion: Lars Mikkes
Klipning / musik: Lars Mikkes


Denne “musik /video handler om en fremtidsvision for år 3000. Jeg har ønsket at skabe denne video med dette in mente. Odysse 3000 er inspireret af Stanley Kubrick film “2001”

Videoen kan ses, som var hvert filmklip mindre fragtmenter, taget ud af en større helheds form - en slags fragmentariske formeringer i en evig udvidelse, som tidløse rum, der i en konstant bevægelse, rejser ind i universet, ind i et aldrig ophørt rum ind i “Den tidløse væren“ = nuets kraft.

Jeg har ønsket at videoen på samme måde som musik albummet Odysse 3000 at den skal give lytteren en fornemmelse af tidløse rum, med skiftende stilbilleder af enten i en harmoni til kontra mere voldsomme energiske billede i en næsten kaotisk uorden. Jeg har inddraget diverse billeder af forskellige insekter og f. k. s. makrobilleder af krystaller i denne video, da jeg først og fremmest er fascineret af deres form og næsten universelle teknikker de er forbundet med. Ser disse makroverdener som var de “hemmelige budskaber om en guddom og intelligens ud over tid og rum…”

Jeg har bevidst arbejdet med en slags ekspressiv og dynamisk rytme i denne musik/ video og igennem den umiddelbare uorden/ kaos, trods alt findes en slags harmonisk orden. Mit endelig motiv for denne musik/video! er at beskueren må blive beriget med en ny energi og få et visuelt, lyd/ billede oplevelse, på, at derude i det universelle rum nu og engang til fremtiden år 3000, stadig vil være en verden af skønhed og stor magi at gå på opdagelse i...

Lars Mikkes


Vis video...
Odyssé 3000

Odyssé 3000

Odyssé 3000

Odyssé 3000

Odyssé 3000

Odyssé 3000

Odyssé 3000

Odyssé 3000

Odyssé 3000

Odyssé 3000

Odyssé 3000