Fremtidsperspektiver

Fra år 2000 startede jeg dette projekt Odysse til Solaris, som også var anledningen for denne websides tilblivelse. Jeg har planer nu, om at det skal være et livstidsprojekt, da jeg i begyndelse kun havde afsat 6 år af til projektet, har nu jeg indset at denne ekspedition indeholder så mange facetter og kvaliteter, at jeg nu vil arbejde indirekte og til tider direkte med projektet i alle mine værker fremover.

Jeg er begyndt med at anlægge en japansk havepark i Aarup og i denne anlægning, er det min intention at den også skal indgå med skulpturelle elementer og arkitektur i sin form. Engang i fremtiden, er det min plan at bygge et udstillingssted op på stedet. Dette sted skal udstille forskellige kunstværker, mine værker, samt andre kunstner. Måske det en dag kunne blive et mindre alternativt Fynsk kunstmuseum!

Mit arbejde i øjeblikket, går med at skabe nye malerier. Se nye værker på webside www.mikkes.k-nettet.dk. Jeg er desuden begyndt at arbejde med mindre skulpturer og engang i år 2006 vil jeg starte op med grafiske produktioner. Derudover har jeg flere forskellige nye video projekter kørende til færdiggørelse af Serien "Observationer" der består i 7 film, læs mere om dette projekt i menu videoer. Desuden arbejder jeg med nye musikværker til et nyt album der vil komme i år 2006-7 og kommer til at hedde (Odyssé 3000)

I år 2007 er det mit ønske at afholde en stor retrospektiv udstilling med seneste 10 års arbejder. Endnu har jeg ingen konkrete steder for denne udstilling!

Lars Mikkes, 2005
Mit hjem og arbejdsplads